♪♫♦♥Mathilda Dicksdotter♥♦♫♪

Made it

Kategori:

 
 Matematik B(2c)... IG två gånger/ÅR i gymnasiet. Inget jag varit stolt över men jag tänkte: Nu jäklar tar jag tjuren vid hornen, tredje gången gillt! Jag har nu kämpat i 2 månader, på distans dessutom och kan äntligen slänga boken och långfingret åt samma håll. Jag är lättad och stolt!

 
 

Drömmer alltid, vaknar aldrig

Kategori: Drömmar och hur de kan tolkas

 

Jag är på ett poolparty vid beachen med min bästa vän. Partyt har knappt börjat och jag har glömt en påse med "kalasdryck" hemma. Tänker springa på systemet men inser att mitt leg också är hemma. Allt var alltså meant to suck!? Min vän är redan full och glad och jag försöker ta åt mig lite av hennes energi.
Då kommer det ett gäng grabbar, muskulösa med tatueringar och någon med en piercing. Min vän stirrar lagom mycket för att ögonen snart ska ploppa ut. Dem ser ut att vara ett gäng skurkar som kommer slå ner alla på plats. Men "trevligt" nog kommer den som ser farligast ut och som vännen stirrat ut och ställer sig bredvid mig. Synd för min kompis eftersom det är hon som gillar den stilen och jag mer mot ariska änglar(!?). Han ler lite och frågar hur festen går. Han verkar trevlig ändå så jag säger skämtsamt, "Ja det kanske du ser själv. Kul med ett gäng badboys som kan liva upp stämningen :P ".
Han svarar, "Det kan jag lova dig" sen skrattar han och tittar på mig väldigt gillande. Jag ser mig omkring efter pojkvännen och bara önskar att han kom fram där någonstans fast jag visste att han var hemma. Mitt i alla tankar så känner jag hur den nye killen på partyt lyfter upp mig och börjar bära mig mot poolen. Jag sprattlar och skriker samtidigt som jag har väldigt roligt. Alla tittar, vissa gör tummen upp... Tror att jag ska bli kastad i vattnet men så dum var han tack och lov inte. 

Vi stannar vi stranden och han frågar om vi ska gå och sola därefter. "Jag svarar, Nej, jag tror tyvärr inte det och jag känner dig knappt." Han förstår och säger att vi kan ta det senare. Sen skrattar han till och pekar mot någonting. Det var en Mc Donalds CLOWN han pekade på. Jag kände hur panikslagen jag blev. Jag som inte alls tycker om clowner, speciellt inte efter att ha sett Stephen Kings film "It". Jag började skynda mig därifrån och då fick clownen förstås syn på mig och började springa efter för att jävlas. Jag sprang ner mot poolen som nu hade blivit en grön arena. Där i mitten stod en laddad Famas-G2a.
Så jag tog i all hast upp den och siktade och sköt perfekt mot bröstet på clownen. Min första tanke var då, "Nej... Vad har jag gjort, jag har dödat någon".Sen började alla jubla och klappa med händerna, allt stannade till och där stod jag mitt i arenan med allt folk som hade kommit och nu ställt sig omkring mig. Tydligen var clownen en psykopat som hade rymt och hade dödat mig eller försökt döda polisen om inte någon av oss gjorde det först. WEIRD?

Egen tolkning av dröm
Mitt liv är just nu ett tråkigt poolparty, och det är inte meningen att jag ska göra vissa saker eftersom det handlar om mindre viktiga saker. Jag letar efter action och action letar efter mig så, dock finns det en gräns till allt. 

Jagad av obehagliga tankar och ting är och har jag alltid varit, och man ska inte fly från sina problem men vissa saker kanske måste få jaga en och att man bara måste få försöka fly ifrån för att lyckas se någon slags lösning när det verkligen gäller. Sen tar man död på skiten helt! Man kommer känna sig hyllad, även om det inte är av en hel läktare med människor.

 Sen vaknar jag av ett väldigt märkligt ljud utanför dörren som jag på något konstigt sätt tolkar sexuellt eftersom ljudet kommer i jämna förlopp. Som tur är det inget sådant men mindre roligt är det när det är den stackars stora katten som spyr utanför. När jag kommer ut så ligger det märkligt nog en rätt stor plastpåsebit i spyan.

Måste vara skönt att hon fick upp den, hur länge har den varit där och snälla lilla katt. Varför äter du plast? 

 

 

 

Mitt i det stilla, ditt i det oändliga

Kategori:

 
 
Natten är fin, med dig tätt intill. 
Jag ler när jag ser dig, där du ligger så still.
Du charmar mig, än fast du sover så lugnt.
Jag vill bara väcka dig, men jag vet det är dumt.
 
Dina andetag är tunga, men din kropp känns så lätt.
Åh, dina långa ögonfransar och dina läppar som glidit snett. 
Du är så magisk, så underbar.
Den viktigaste och den finaste jag har.

PROPER IN PRADA

Kategori:

 
 
____________________________________________________________
BRACELET
  • CRYSTAL BRACELET WITH APPLIED RESIN ROSES
  • BRASS AND ZAMAK BASE
  • LOGO ENGRAVED ON CLOSING
  • PRESSURE CLASP
  • L 19 CM / 7.5"
  • L 19 H 2 CM
 
 PRICE €530

____________________________________________________________
NECKLACE

  • CRYSTAL NECKLACE WITH APPLIED RESIN ROSE
  • BRASS AND ZAMAK BASE
  • LOGO ENGRAVED ON CLOSING
  • PRESSURE CLASP
  • L 40 CM
 
PRICE €1,200
____________________________________________________________
NECKLACE
  • CRYSTAL NECKLACE WITH RESIN ROSE ORNAMENT
  • BRASS AND ZAMAK BASE
  • LOGO EMBOSSED ON CLASP
  • PRESSURE CLASP
  • L 56 CM
 
PRICE €1,200
____________________________________________________________

sponsrad video - Schwarzkopf Gliss

Kategori: Beauty and the Best (Produkter för hud och hår)

 
 

Första hjälpen för hopplöst vinterhår.

 När graderna sjunker och kylan tränger sig på så vill vi nog alla krypa ner oss i våra mysigaste filtar, slå på en spännande film och dricka något varmt. Tyvärr så ser det inte alltid så ljust ut att vi kan göra det. Istället måste vi envisas med att klä på oss flera hundra tjocka lager varma kläder för att inte skaka bort oss där ute i minusgraderna.

Det som irriterar mig mest är att man knappt kan ha någon speciell frisyr och att allt hår spretar åt alla håll och kanter när man sen ska ta av sig mössan igen. Kul att kanske dejta en go kille, bli hembjuden på lite trevligt fika. Sen när du tar av dig mössan ser du ut som en elchockad Medusa. The best way is to not look? Man vill helst bara slippa alla dessa ”bad hairdays”. Helst utan att behöva frysa huvud och öron av sig självklart! 
Mitt tips till er är då att testa en produkt från Schwarzkopf Gliss.
Denna produkt återställer fuktbalansen i ditt hår och förebygger att ditt hår blir så elektriskt. Enligt en undersökning av GKF så lider 1 av 5 kvinnor i Sverige av torrt hår. Vilket blir ännu värre då kylan kommer och suger åt sig all fukt.

Var rädd om ditt vackra hår! 

 
Detta är ett sponsrat inlägg

Slowly Days

Kategori:

Sitter sliten och försöker fokusera på matten. Det går bara emellanåt.Tankarna och mitt inre känns i obalans. Ibland känner man sig ensam och tom med människor omkring sig. Ibland känner man sig lugn och hel när man är helt ensam. Jag känner så ikväll. Helt ensam kanske jag inte är. Jag försöker finna harmonin i tystnaden och i det lilla dova ljud som kommer från den lilla katten som mysigt spinner intill.

Idag har jag bakat kakor, det blev vaniljdoftande drömmar.
Erik försvann en stund in till stan och kom sedan hem med en väldigt fin present.

Det var en skjorta jag länge spanat in på Carlings. Jag har alltid dragit och pillat på den när jag varit där inne men alltid tänkt, Jag behöver den verkligen inte men jag skulle inte gråta om den var min!
Så ser jag Carlings påsen när han kommit hem och sträcker fram den mot mig. Ville bara börja gråta och springa där ifrån, gömma mig för att sedan vakna och märka att allt var en dröm. Men lika sant som att han stod där med påsen så låg denna skjorta där i.
Jag är så otroligt glad men det var så onödigt ändå för jag behöver den ju inte och det är ingen speciell dag idag. Fick lov att intala oss båda att de var en namnsdags present i efterskott bara för att det skulle kännas bättre typ, haha!
Tack älskling, jag kan inte beskriva hur glad jag blev men jag antar att du såg det på mig.

Denna skjorta går att använda exakt som den är med ett par skinnbyxor, gärna skjortan instoppad där fram. Vanliga jeans eller tights funkar också. Man kan även ha den under en stickad eller tjockare tröja för att låta kragen vara synlig upptill och det nedersta tyget sticka fram nedanför tröjans slut.

 

 
 
Carlings 349;- 
 

Det ena och det andra

Kategori:

 
 
Lagade tacopaj i veckan.
Som tur fick jag Erik att stå i köket också, men jag tror jag ångrade mig strax efter.
Han stod och stekte köttfärs vilket verkade gå helt okej, lite köttfärs vardera på alla stekytor men inga skrik och brännskador än så länge.
Så vänder han sig plötsligt om där han står och säger: "Jag är lite mer som Per Moberg när jag lagar mat, jag bara kör!" Sen så slänger han upp med ena foten lite så där gubb-sliskigt. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
 
Erik rev ost också, direkt på diskbänken. Tur det var han som fick städa upp varenda liten ostsmula.
Han tycker att jag är gnällig i köket och tydligen är man en Sat-Hitler.
En Hitler kan jag erkänna men Sat-Hitler var kanske att ta i? Det är bra med killar för dom kan man sätta pli på genom att vara en ond diktator. Tur min pojkvän inte är en mes och springer iväg skrikandes att jag är dum och har pms. 

Ja, bortsätt från det roliga minnet så har jag en stressig dag idag. Plugga, packa, ringa tusen samtal och hålla mig vaken. Även denna natts sömn var inte mycket till energipåfyllning.
Drömde bland annat att jag och mamma tog en skogspromenad och att vi först såg en björn. Sen kom det plötsligt en varg och cirkulerade runt om mig. Vilket gjorde mig väldigt stressad om den hade tänkt anfalla mig. Så vi gick lugnt vidare för att inte hetsa den. Sen så kom en getingsvärm ikapp mig och jag sprang förgäves med ryggen emot dem in i skogen och gömde mig under en gran. Det spelade dock ingen roll eftersom dom stack mig flera hundra gånger över hela kroppen. Jag började typ spy ut en vit skummassa och jag grät mellan kväljningarna. När jag äntligen kommit hem hade jag stora bölder över min kropp. Lagomt mysigt.
Mitt inre försöker påminna mig om att det är mycket på gång kanske. 
Längtar efter lugnare stormar och mera ljus, lite julstämning hitåt!? Om vi bortser från stress och människokaos.

Nu kom Eriks "lagomt stora" katt. Hon satte sig och tittade på mig samtidigt som jag tänkte "åh vad gullig hon är, typ första gången jag ser henne komma hit utan att visa att hon är hungrig." 
Den tankebubblan spräckte hon snabbt med att titta på min bulle och slicka sig om munnen... 

De färgglada löven har alla fallit och förmultnat i samma tråkiga färg som marken. Jag vill ha mer glittrande snö och mindre höstmörker. Jag vill ha vinter, nu och på riktigt.
 
 
 

Sun-day

Kategori:

 
 
Jag är kär. I söndag den 3 november. Jag är kär i sushi och i Thor.
Jag är kär i biosalongen, i film-musiken och i alla som medverkade i filmen Thor the dark world. 
Enough said.

 
 

You can't kill me, bitch. I'm a unicorn.

Kategori: Cupcakes and Unicorns (Söta saker)


Jag tycker att vi alla som känner oss frusna och deppiga av årets mörkaste månader kan slå oss ned ett slag. Kanske i en ring och ta varandras händer, blunda och sjunga denna tillsammans! 
Finaste sången jag hört på länge :') 

 

GOT 2 LUV IT

Kategori:

Känner mig snurrig och vindögd efter kvällens bravader. Det är lördag och man kan tro att jag gjort det många andra i min ålder gör för att känna sig så men... Har äntligen just blivit klar med kvällens plugg.
Jag kämpar tappert trots att helgen viskar i min skalle att jag borde slappa.Försöker trösta mig med att mitt plugg ger resultat och att prov, del 1 i kapitlet jag har just nu, som jag satt och gjorde nyss gav mig alla rätt. Bara resten jag gruvar mig för nu.
 
Denna dag har vi varit aktiva trots ett bakfullt huvud. Vi städade lokalen som vi hyrt i fredags för att ha en lyckad halloweenfest. Så jäkla trevligt! Roligt också att gamla släktningar fann varandra på nytt igen efter många år. 
Roligt att jag har vänner som är släkt med min pojkvän och hans familj utan att vi någon visste om det sen tidigare! :)
Sen så gick vi ut på Oleary's. Erik var med i slagsmål, han slog ner typ 5 öl samtidigt i en smäll, dock hamna han också på golvet... Dagens bula påminner honom. Smidigt, älskling. Never mind ;) 
Själv blev jag omfamnad av en stor läskig man som lyfte upp mig ifrån där jag satt och försökte kyssa mig, allt gick så snabbt och jag är verkligen glad att jag har en sån trogen pojkvän som stod upp för mig och jagade iväg honom snabbt som tusan. Istället satt han helt ensamt något bord bort och stirrade på oss efteråt. 
Äckligt att de finns såna människor där ute och så hemskt för dem som kanske inte har rätt folk omkring sig om de skulle hända. 

Tidigare ikväll träffade vi Sara och Dennis. Vi satt på Wayne's, fikade, myste och skrattade. 
Som alla andra helger har även denna levererat och jag kan inte vara mer nöjd med sällskap och aktivitet.

Erik står nu här och tittar på mig samtidigt som han gör lite gungiga moves och sjunger "If i die young" med sopran-stämma. Min fråga är, när hann han kastrera sig? Vi har ju umgåtts med varandra hela dagen! 
Nu sjunger han tjejversen i "Got 2 luv U". Blir att bädda ner mannen, måste varit en jobbig dag med kastrering osv.